Avslutade projekt

På denna sida redovisar vi de projekt som SpiceTec har deltagit i och som avslutats. Då det är många hundra projekt redovisar vi endast de större projekten som är äldre än 4 år och har en fullständig redovisning av de projekt som slutförts under de senaste 4 åren. Fullständig sammanställning av samtliga projekt finns tillgänglig som dokument här. Notera att det är Sven Hellberg, Mr Ice, som  varit ansvarig för alla dessa projekt och att han har utfört projekten under flera olika företagsnamn under den redovisade tidsperioden.

2021

2020

Lindesberg - renovering av kylsystem för curling.

Katrineholm - renovering ispist ishockey.
Trängen - renovering ispist ishockey.
Gubbängen - montering av kylsystem i nybyggd bandyhall.
Zinkensdamm - byte av köldbärare för bandy och ishockeybana.
Björkängshallen - byte av köldbärare för ishockeybana.

2019

2018

Studenternas - nybyggnad av kylsystem m m för två bandypister - en i grus och en i betong. Ett av Sveriges största isbaneprojekt någonsin.
Mariestad - renovering av ispist för ishockey.
Upplands-Väsby - renovering av ispist för ishockey.
Gubbängen - nybyggnad markvärme i nybyggd bandyhall.
Eksjö - formsättning, gjutning av ishockeybana

Knivsta - formsättning, gjutning, utläggning banrör till ishockeybana.
Skövde - kylsystem, gjutning till två ishockeypister och en mindre isbana.
Åkersberga - mindre arbete ishockeypist.
 

2000-2017

1990-2000

1980-1990

Kylsystem till hockeybanor i Malmö Arena,  OS i Turin, Moskva (Ryssland), Uppsala Gränby, Lidingö, Åkersberga, Västerås, Ullevi, Nynäshamn, Arboga, Linköping, Finspång, Varberg, Skövde, Enköping, Visätra/Huddinge, Solna, Skutskär m fl.
Kylsystem för bandyplaner i Sjöaremossen, Kungsängen, Västerås, Surte, Uppsala Gränby, Edsbyn, Skutskär, Ruddalen, Oskarström, Söderhamn m fl. Kylsystem för curlingbanor i Ljusdal, OS i Turin, Landskrona, Danderyd, Närbö (Norge), Sala m fl.
Kylsystem för skrinnar-banor i Turin,  studio för TV4 (isdans) och ett antal torgbanor.

Kylsystem till hockeybanor i  Gävle, OS i Lillehammer, Asiatiska spelen i Kina, Istanbul (Turkiet), Raketa Azan (Ryssland), Luleå, Sundsvall, Södertälje, Skellefteå m.fl.
Kylsystem för bandyplaner i Tjeliabinsk (Ryssland), Sandviken, Söderstadion, Sundsvall, Oskarström, Linköping, Filipstad, Gustavsberg m fl.  
Kylsystem för curlingbanor i Järpen, Ljungby, Skellefteå, Sollefteå, Sundsvall, Södertälje, Kastrup (Danmark) m fl. Kylsystem för skrinnar-banor i Asiatiska spelen i Kina och ett antal torgbanor. 

Kylsystem till hockeybanor i  Globen, Gävle, Bålsta, Eskilstuna, Boden, Hallsberg, Helsingborg, Hudiksvall, Kungsbacka, Ljungby, Lund  m.fl.
Kylsystem för bandyplaner i Jönköping.
Kylsystem för curlingbanor i Ljungby och Norrtälje.
Kylsystem för halkbanor i Slagnäs, och ett antal maskinrum.